0294 - 22 70 10 info@icfcoaching.nl
Selecteer een pagina
ICF Coaching Inzicht Compassie Focus

       Marianne Vodegel

‘Jij mag zijn zoals je bent,
om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd’.

Anna Terruwe,
psychiater en dichter.

WIE BEN IK
Al ruim 30 jaar ervaar ik het als een voorrecht om als bedrijfsarts te spreken met mannen en vrouwen die op de één of andere manier uit balans zijn. Uiteraard gaat dit in mijn rol als bedrijfsarts gepaard met het coachen van managers in de begeleiding van hun werknemers. In deze periode heb ik tevens meerdere jaren als manager gewerkt in een matrixmodel, en startte ik in 2006 mijn eigen bedrijf Vodemol. Ik heb ervaring in de zakelijke dienstverlening, industrie, politie, overheid en semi- overheid en zorg. De laatste jaren ben ik mij gaan verdiepen in de theorie en vaardigheden van coaching en heb ik ervaren wat een kracht en ruimte er tijdens een coachingsproces vrij komt. Ik ben lid van de International Coaching Federation, PCC (Professional Certified Coach) geschoold bij Rino Amsterdam en onderschrijf de ethische code van de ICF.

Anderen omschrijven mij als een fijn persoon om mee in gesprek te gaan.
Analytisch en rustig, maar ook recht door zee, doelgericht en stevig.

WAAR BEN IK VAN?
Mijn kracht ligt in het met focus ontdekken en ontwikkelen van inzicht en compassie bij hen die ervoor open staan te reflecteren. Onderzoeken welke talenten zij hebben en ontwikkeld kunnen worden om hiermee vervolgens aan de slag gaan.  Vanwege mijn medische achtergrond kan ik goed afgrenzen of coaching wel de juiste interventie is of dat iemand meer gebaat is bij behandeling. Ik ga uit van 12uur coaching per traject. Een traject duurt meest 3-6maanden. Uiteindelijk wordt natuurlijk per proces duidelijk hoeveel tijd er nodig is en blijven we daarover in gesprek. In het begin zullen we elkaar frequent spreken, gaande het traject worden de periodes tussen de gesprekken langer.

Ik coach hiërarchisch of functioneel managers bij vragen over hun persoonlijke ontwikkeling of leiderschap en de ontwikkeling van hun peoplemanagement. Maar ik coach ook hen die dreigen uit balans te raken, of al uit balans zijn geraakt vanwege werk en/of privé bij het vinden van hun weg naar duurzaam herstel.

Op dit moment is de wachttijd beperkt tot een aantal weken.